Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release
Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release Giant Release

Her er vores bud på, hvorfor elektrolytter er vigtige for din træning

Hos CYKOM elsker vi at cykle! Og samtidig elsker vi, at være med til at sikre dig, de bedste betingelser når du cykler.

Om du er eliterytter, som træner 15+ timer om ugen, og som får sommerfugle i maven over synlige vener på benene; Eller om du er søndags motionist, som har et religiøst forhold til bager-stoppet, så er
elektrolytter vigtige for dig!

Hør CYKOMS egen Iron-Malthe fortælle om elektrolytter

Vores toptunede kollega Malthe - bedre kendt som Iron-Malthe(Ja, han har engang lavet en IronMan) fortæller i videoen herunder om fordelene ved elektrolytter.


Her er fire gode grunde til, at du skal indtage elektrolytter

#1 Svedtab

Måske du lige har slået naboen i en skiltespurt? Eller sat ny Strava-rekord henover din lokale bakke? Ikke desto mindre, vil du formentlig begynde at øge din svedproduktion efter en sådan kraftpræstation. Og her kommer elektrolytter ind i billedet. Når du sveder - om det er efter en kraftpræstation på cyklen, eller måske fordi vejret er varm, så mister din krop væsker og salte. Dette kan føre til dehydrering.
Derfor: Ved at indtage væsker eller fødevarer som indeholder elektrolytter, kan du hjælpe din krop med at genopbygge mineraler i din krop, og samtidig opretholde en sund væskebalance.

#2 Tidspunkt

Du kan indtage elektrolytter før, under eller efter din træning. Som nævnt i tidligere, så kan et elektrolyt tab føre til dehydrering, muskelkramper samt stærkt forringet præstationsevne. Og vi skal jeg helst sikre os, at du kan baske din makker i skiltespurten hvergang, også til slut på jeres cykeltur. Så derfor er det vigtigt, at du husker at få indtaget dine elektrolytter under en træningstur - og også gerne før.
Når du er hjemme fra din træningstur, har slået benene op, og smiler ved tanken om, at du endnu engang har vist din makker, at du er den stærkeste: Så er det også en god idé med elektrolytter. De kan nemlig sikre dig en bedre og hurtigere restitution.

#3 Indtag

Hos CYKOM har vi et bredt udvalg af elektrolytter, og vi har derfor noget til enhver smag. Vi forhandler taps, som er super nemme at indtage. Det eneste du skal gøre er, at opløse tapsen ned i noget vand - dette kunne være din drikkedunk - og så lade tapsen opløse i nogle sekunder. Herefter kan du drikke vandet, og derigennem bliver elektrolytterne optaget hurtigt og nemt i din krop. Vi har forskellige smagsvarianter af vores taps: Citrus, Orange, Hindbær og Røde Bær. Du kan eventuelt have nogle taps med i baglommen eller i saddeltasken når du cykler: Og så garanterer vi, at din makker vil blive glad, når du tilbyder ham en lækker Citrus tap.

Vi tilbyder selvfølgelig også elektrolytter på pulverform, som kan fås i 1 Kg poser.

#4 Hometrainer

Vi har tidligere skrevet en blog, hvor du kan finde en guide til Hometrainer. Helt overordnet er det en træningsform, som har vundet meget indpas de senere år. Og vi - CYKOM - kan godt forstå, hvorfor den træningsform er blevet super populær.
Lad os være ærlige; Vejret i Danmark er ikke just til at stole på, og specielt ikke i vinterhalvåret, hvor dagene er korte og vejret koldt, så kan det være mere nærliggende at henkaste sig i sofaen med en god kop kaffe.

Med en Hometrainer kan du få trænet dine intervaller hele året rundt, og dermed sikre dig, at være i skarpest muligt form til kort/kort sæsonen. Og her kommer elektrolytter ind i billedet.

Du vil opleve under en træning på Hometraineren, at du sveder markant mere end under en tur på landevejen. Dette skyldes: Dårlig vindcirkulation, et varmt rum etc. Derfor er det ekstra vigtig, at du husker på, at få indtaget rigeligt med elektrolytter når du sidder på hometraineren - så vi opfordrer til, at du napper et par ekstra elektrolytter til din træningssession.
Du skulle jo nødig gå kold, og dermed ikke kunne køre dine intervaller. I værste fald, kan det jo betyde, at din makker endelig få skovlen under dig i jeres skiltespurt. Og det kan vi jo ikke have.

Del dette