Jesper Mørkøv: Spændende at arbejde med det, som kun laves til pro-hold

  • Nyheder
  • Professionelle

Jesper Mørkøv er begyndt at arbejde hos ProOwnedCycling, hvor han hjælper med at indeksere varer og skabe overblik i lageret. Det tiltaler den tidligere Danmarksmester i banecykling at få adgang til alle de mange unikke stel og hjul, som er udviklet specifikt til de professionelle hold. Det gør samarbejdet med ham og ProOwnedCycling særdeles frugtbart - både nu og fremadrettet.

30-årige Jesper Mørkøv har en flot cykelkarriere bag sig, hvor han blandt andet har kørt for de danske hold, Trefor og Riwal Platform. Derudover har han vundet flere Danmarksmesterskaber på bane og vandt i 2016 seksdagesløbet i København.

I dag kommenterer han professionelle cykelløb hos Eurosport, arbejder hos ProOwnedCycling to dage om ugen og driver MSEVEN med sin bror Michael Mørkøv, som sælger sokker og tøj til motionister. Siden april 2020 har Jesper hjulpet ProOwnedCycling med at holde styr på lageret, som fortsat vokser, i takt med den stigende efterspørgsel på professionelt cykelgrej til skarpe priser.

- Det er en innovativ virksomhed med fart på, hvor man får lov til at lege med spændende produkter. Jeg er en cykelnørd, og derfor er det tiltalende at arbejde med unikke stel og hjul, som er udviklet til professionelle hold.

Jesper har været overrasket over, hvor meget arbejde det kræver at drive en webshop. Du kan finde et sortiment af team cykler lige her.

Del dette