Fragt & levering

Hos CYKOM sender vi din pakke med GLS eller PostNord.

Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage. Ved bestilling af cykler og custom builds, kan leveringstiden være op til 3-4 hverdage. Vi pakker altid vores varer forsvarligt ind, så du kan være tryg under leveringen.

Alle ordrer er forsikret med et trackingnummer. Dit trackingnummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Ordrer, som er bestilt inden kl. 13:00 i hverdage, vil under normale omstændigheder blive afsendt samme dag. Vi leverer ikke i weekender og helligdage.

Du kan også vælge at afhente din pakke i vores butik. Læs mere herunder.

Pakkeshop

Når du bestiller med levering til en pakkeshop, kan du selv vælge blandt dine nærmeste pakkeshops og koster 29 DKK i fragtgebyr. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Skulle din pakkeshop mod forventning være fyldt op, vil fragtselskabet levere til den næste pakkeshop, som er tættest på dig. Du har 10 dage til at afhente din pakke i pakkeshoppen. Efter 10 dage vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling på over 399 DKK opnår du gratis fragt til pakkeshop.

Erhvervslevering

Når du bestiller med levering til en firma-adresse, koster det et fragtgebyr på 39 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er vigtigt, at du kun vælger denne leveringstype, såfremt du har indtastet en gyldig firma-adresse i kassen. Hvis adressen mod forventning ikke er korrekt, eller du/en kollega ikke er til stede, vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling for over 499 DKK opnår du gratis fragt med erhvervslevering.

Hjemmelevering

Når du bestiller med levering til din private adresse, koster det et fragtgebyr på 49 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er derfor vigtigt, at du er hjemme på det forventede tidspunkt. Skulle du mod forventning ikke være tilstede, vil pakken blive leveret til din nærmeste pakkeshop, og du vil få besked herom. Herefter gælder de samme regler som fremgår i afsnittet foroven om pakkeshop.

Ved bestilling på over 1.499 DKK opnår du gratis fragt med hjemmelevering.

Afhentning i butik

Ønsker du selv at afhente din pakke? 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge "Afhentning i butik", når du er i kassen. Du kan afhente din ordre i vores butik, så snart du modtager en e-mail eller SMS om, at din ordre er klar til afhentning.

Når du henter din ordre skal du have dit ordrenummer (fx DK12345), som står i din ordrebekræftelse og dit ID (fx kørekort) parat, og vente på en af vores medarbejder kan betjene dig.

Du kan afhente din ordre hos os i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 17
Lørdag: 10 - 14
Søndag & helligdage: Lukket

Din ordre kan afhentes hos:

CYKOM STORE
Arne Jacobsens Allé 30
2300 København S

Læs mere om vores butik her.

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål om levering, afhentning af din ordre eller øvrige spørgsmål. 

Kontakt os her

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring inden for cykelsporten. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi tilstræber at svare inden for 24 timer.