Hvordan det hele startede

I København i 2015 blev CYKOM® grundlagt som "ProOwnedCycling" af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Casper Philip Pedersen, som senere blev professionel cykelrytter. Idéen var at tilbyde danske cykelentusiaster og fans cykeludstyr, der kom direkte fra verdens største professionelle cykelhold og ryttere. Stifterne havde været en del af cykelsporten siden barndommen og opdagede, at pro-holdene hvert år stod tilbage med overskydende cykler, udstyr og tøj, der skulle erstattes på grund af nye sponsorer og design.

Iværksætterne fandt på en løsning, der skaber et mere bæredygtig forbrugs- og produktionsmønster i moderne cykling. Idéen var starten på en ny trend, som ikke var set i cykelbranchen før. Alle, der er interesserede i professionel cykling, kan nu få fat i unikke og autentiske professionelt cykeludstyr uden det koster en formue. Det første ProOwned® cykeltøj, der blev solgt, var fra den danske professionelle cykelrytter, Casper Pedersen.

Konceptet

Som den første og oprindelige forhandler i verden blev vi hurtigt kendt som virksomheden, der solgte produkter fra pro-holdene. Vi har stadig vores hovedfokus på at tilbyde de bedste ProOwned® Approved produkter, der giver cykelholdene mulighed for indkomst samtidig med en fælles indsats for at løse verdensmål 12. I dag har vi udvidet vores koncept og sortiment, der tilbyder supplementære og value-for-money produkter fra nøje udvalgte mærker og partnere.

Vores mission

Vores kunder har altid været vores fokus. Vi vil gerne tilbyde det bedste udstyr og den mest professionelle oplevelse uden kompromis. Vi drømmer om, at du kan komme så tæt på som muligt at føle dig som en pro. Gyldne øjeblikke kan ske for alle - men sker meget sjældent. Vi vil hjælpe dig med at opnå det mest komplette følelse, du nogensinde vil få på cykel.

Vores værdier

Vi er professionelle

Vi bestræber os på at være professionelle i alt, hvad vi gør.

Vi behandler vores kunder som venner

En kunde er ikke bare en kunde.

Vi vil forbedre os

Vi stræber efter at gøre det bedre og tager feedback alvorligt.

Hvorfor handle hos os?

Vores idé er enkel: vi tilbyder nem adgang til førsteklasses cykelgrej. På den måde kan vi skabe glæde hos en masse cykelentusiaster og fans. Samtidig tilføjer vi unik værdi til pro-holdene, sponsorerne, og ikke mindst cykelbranchen, som vi også ønsker at revolutionerer.

Oscar Bjørn-Rosager & Casper Hillstrøm,
Co-founders

Shop produkter

Set i medierne