Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release
Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release

Hvordan det hele startede

I København, 2015, blev CYKOM® grundlagt som "ProOwnedCycling" af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Casper Philip Pedersen, som senere blev professionel cykelrytter. Tanken var at tilbyde danske cykelmotionister og -fans cykeludstyr hentet direkte fra verdens største professionelle cykelhold og ryttere. Grundlæggerne havde været en del af sporten siden barndommen og opdagede, at pro-holdene stod tilbage med overskydende udstyr og tøj, der skulle udskiftes på grund af nye sponsorer hvert år.

Grundlæggerne opfandt en løsning, der skaber et mere bæredygtigt forbrugs- og produktionsmønster i moderne cykling. Alle interesserede i professionel cykelsport kan nu få fat i unikt og autentisk professionelt cykeludstyr uden at det koster en formue. Det første solgte ProOwned® cykeltøj var fra den danske professionelle cykelrytter og medstifter Casper Pedersen. Idéen var også starten på en ny og bæredygtig trend i cykelbranchen, hvor forbrugerne kunne støtte miljøet ved at købe brugt udstyr.

Konceptet

Som den første og originale forhandler i verden blev vi hurtigt kendt som virksomheden, der sælger produkter hentet fra de professionelle teams. Vi har stadig vores hovedfokus på at tilbyde de bedste ProOwned® Godkendte produkter, hvilket giver cykelholdene mulighed for indtægt kombineret med en fælles indsats for at løse verdensmål 12.

I dag har vi udvidet vores koncept og sortiment med komplementære - og værdi for pengene - produkter fra nøje udvalgte mærker og partnere.

Vores mission

Vores kunder har altid været vores fokus. Vi ønsker at tilbyde det bedste udstyr og professionelle oplevelse uden at gå på kompromis. Vi drømmer om, at du kan komme så tæt som muligt på at føle dig som en professionel. Gyldne øjeblikke kan ske for alle – men forekommer meget sjældent. Vi vil gerne hjælpe dig med at opnå det mest komplette, du nogensinde vil føle på en cykel.

Vores kerneværdier

Vi er professionelle

Vi bestræber os på at være professionelle i alt, hvad vi gør

Vi behandler vores kunder som venner

Vi ønsker at opbygge venskabelige relationer med vores kunder

Vi er ivrige efter at forbedre os

Vi stræber altid efter at gøre det bedre og tager feedback seriøst

Hvorfor handle hos os?

Vores idé er enkel: Vi tilbyder nem adgang til førsteklasses cykeludstyr. På den måde kan vi skabe glæde for rigtig mange cykelentusiaster og fans. Samtidig tilfører vi en unik værdi til pro-holdene, sponsorerne og ikke mindst cykelbranchen, som vi også ønsker at revolutionere.

Oscar Bjørn-Rosager
CEO

Udforsk produkter

Set i medierne