Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release
Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release Ridley Release

Størrelsesguide

Du kan finde størrelsesguides under det enkelte produkt eller kontakte os hvis du er i tvivl om din størrelse.

Hvilken størrelse cykeltøj skal jeg bruge?

At finde den helt rigtige størrelse kan være svært. Specielt når de mange forskellige mærker af og til har forskellige mål for de forskellige størrelser. Men bare rolig, vi er naturligvis her for at hjælpe dig!

Først og fremmest, er vores model på mange af vores produktbilleder 1.82m høj, vejer 73 kg og bruger størrelse S i de fleste produkter. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt noget vil passe dig kan du udfylde formularen og lade os hjælpe dig!

Vi vil altid vejlede vores kunder i at tøjet skal sidde stramt.

Tøjet skal gerne sidde tæt

Er du nogensinde i tvivl om hvor stramt tøjet skal sidde?

Det er vigtigt at nævne, at noget det tøj vi forhandler ved CYKOM - også kaldet "ProOwned Approved" er lavet til de professionelle cykelryttere og derfor også lavet til både at sidde tæt og aerodynamisk. Derfor er der faktisk mange af vores kunder som oplever at de går 1 eller hele 2 størrelser ned når de handler ved os.

Et eksempel på hvor vigtigt stramtsiddende cykeltøj er kan ses ved BIB-shorts. BIB-shorts skal sidde helt stramt på den måde får du det optimale ud af den indsyede pude. Det er nemlig vigtigt at de ikke kan rykke sig rundt eller sidder bare den mindste smule løst når du cykler, det kan resulterer i siddesår.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring indenfor cykelsport. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi besvarer mails inden for 24 timer.