Returnering & ombytning

Læs venligst følgende inden du starter din returnering.

Du har 30 dages fortrydelsesret.

Sådan foregår returnering:

Vi tager et gebyr på 29 DKK for returfragten.

Alle returneringer foregår via vores returportal, som du kan finde herunder. Efter du har startet din returnering, sender vi en GLS eller PostNord pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsespose du bruger til at sende ordren retur med. Din returlabel vil blive fratrukket dit returbeløb og koster 29 DKK.

Sådan foregår ombytning:

Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal du blot oprette en normal returnering, som beskrevet herunder, og blot placere en ny ordre med den vare du ønsker at ombytte til.

Guide til at returnere:

  1. Gå til vores returportal (findes også via knappen nederst på denne side).
  2. Skriv dit ordrenummer (fx. "DK12345") , samt din e-mail.
  3. Vælg det produkt, som du ønsker at returnere.
  4. Vælg årsagen til du ønsker at returnere produktet.
  5. Vælg dit ønskede fragtselskab (PostNord eller GLS).
  6. Du vil modtage en e-mail med en bekræftelse og returlabel.

Husk, at varen skal være i samme stand som da du modtog den. Du kan læse mere om vores betingelser for varens stand og generel returnering i vores handelsbetingelser.

Så snart du har oprettet din returanmodning via vores returportal, vil der gå op til 1-3 hverdage inden din returanmodning bliver godkendt. Når du returnering bliver godkendt, vil du modtage en e-mail hvor du kan downloade din returlabel. Så snart vi har modtaget din returpakke, vil der gå yderligere 1-3 hverdage inden vi har behandlet din returnering og sendt enten penge retur eller et tilgodebevis. Afhængig af din betalingsmetode, vil der være mellem 1-3 hverdages ventetid inden du kan se pengene på din konto. Hvis du har valgt tilgodebevis, vil du modtage dette med det samme via e-mail.

Du kan derfor forvente, at den samlede returproces normalt varer mellem 5-12 hverdage.

Husk at lægge din ordrebekræftelse eller faktura med i pakken.

Særligt om returnering & ombytning i vores butik:

Selvom du har købt en vare online, kan du godt returnere/ombytte i vores fysiske butik i Ørestad på Amager.

  1. Aflever din returpakke i vores butik, CYKOM STORE, Arne Jacobsens Allé 30, 2300 København S.
  2. Vores personale vil tjekke varen efter og refundere dig via den betalingsmetode du brugte til at placere ordren på vores webshop.
  3. Hvis du ønsker at ombytte varen til en anden, skal du blot enten købe varen online med afhentning i butik på forhånd, eller købe varen i vores butik når du ankommer. Husk, at vi ikke har alle varer i vores butik, som vi har online.

Klar til at returnere?

Start din returning herunder. Vi guider dig igennem processen.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring inden for cykelsporten. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi tilstræber at svare inden for 24 timer.